Formatia Deep Purple va concerta, pe 31 octombrie, in Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul de promovare a albumului "Rapture of the Deep".Veteranii rock-ului britanic se intorc la Bucuresti cu ocazia turneului european "Rapture of Deep''. Ei
Formatia Deep Purple va concerta, pe 31 octombrie, in Bucuresti. Evenimentul face parte din turneul de promovare a albumului "Rapture of the Deep".Veteranii rock-ului britanic se intorc la Bucuresti cu ocazia turneului european "Rapture of Deep''. Ei au mai concertat in Romania in 1998. Potrivit site-ului oficial al trupei, show-ul va avea loc pe Stadionul National.Deep Purple, fondata sub numele de Roundabout in 1968, a fost una dintre trupele de marca ale stilului heavy metal din anii '70 si este cunoscuta mai ales pentru hiturile "Smoke on the Water" si "Child in Time".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.