Constantin Zotta, directorul general al FC Rapid, a anuntat ieri ca giulestenii au ajuns la un acord cu Auxerre pentru imprumutul pe un an al atacantului Daniel Niculae, urmand sa aiba prima optiune de cumparare. "Nico se intoarce la Rapid. Am ajuns
Constantin Zotta, directorul general al FC Rapid, a anuntat ieri ca giulestenii au ajuns la un acord cu Auxerre pentru imprumutul pe un an al atacantului Daniel Niculae, urmand sa aiba prima optiune de cumparare. "Nico se intoarce la Rapid. Am ajuns la un acord cu cei de la Auxerre pentru un imprumut pe un an si la vara vom avea prima optiune de cumparare", a afirmat Zotta. Oficialul rapidist a refuzat sa spuna daca Rapid va plati o suma de bani pentru imprumut, mentionand ca important este faptul ca in 2008 jucatorul poate fi transferat definitiv la gruparea giulesteana. Conducerea clubului Rapid urmeaza acum sa se intalneasca cu Daniel Niculae pentru semnarea contractului. "Noi ne-am inteles cu Nico si la bani si la tot, dar trebuie sa semnam contractul. Atunci devine oficial totul. Acum urmeaza sa stabilim o intalnire cu el si impresarul lui", a precizat Zotta. Daniel Niculae s-a transferat la Auxerre in vara anului 2006 pentru 3,3 milioane de euro, insa in sezonul trecut a prins 30 de meciuri, mai mult ca rezerva, marcand doar patru goluri. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.