Dupa ce miercuri au anuntat ca au ajuns la un acord cu francezii lui Auxerre privind revenirea lui Daniel Niculae cu titlu de imprumut pe un an, afacerea este pe punctul sa cada, atacantul aratandu-se nemultumit de conditiile financiare.  
Dupa ce miercuri au anuntat ca au ajuns la un acord cu francezii lui Auxerre privind revenirea lui Daniel Niculae cu titlu de imprumut pe un an, afacerea este pe punctul sa cada, atacantul aratandu-se nemultumit de conditiile financiare.   Dat ca si revenit la Rapid, Daniel Niculae ar putea face cale intoarsa in Franta, pentru a se alatura lotului lui Auxerre. Desi giulestenii au batut palma cu gruparea franceza privind imprumutul atacantului pana la vara, fotbalistul s-a aratat nemultumit de conditiile financiare oferite de George Copos.   TRATATIVE. Conform patronului Rapidului, in acest moment n-ar mai decat 50% sanse ca Niculae sa revina in fata suporterilor giulesteni. "Din pacate, Nico refuza sa semneze pentru moment cu Rapidul, desi noi ne-am inteles atat cu Auxerre, clubul cu care am semnat si contractul, cat si cu el si cu impresarii. Poate ca nu a dormit bine azi noapte, nu stiu ce sa zic. Noi il pretuim foarte mult, tinem foarte mult la el, sunt de acord sa investim foarte, foarte mult pentru a-l avea la Rapid. Asta, desi initial acceptase, iar din partea clubului Auxerre avem totul semnat. Poate a fost sfatuit de avocatii lui, de domnii Giovani si Victor Becali, iar acum, cand a ajuns la Bucuresti, are alte puncte de vedere. Nico a jucat un an la Auxerre si poate a pierdut foarte mult din spiritul Rapidului. Noi avem niste principii de la care nu ne vom abate nici pentru Nico, nici pentru nimeni. Am mai patit-o si am format jucatori pentru altii. Nu vrem sa-si ia si el bagajele si sa plece. Totodata, vrem sa tinem totusi un echilibru in lotul echipei din punct de vedere al salariilor. Daca fac un calcul, i-am oferit de patru ori salariul pe care il avea in momentul in care a plecat de la Rapid", a spus ieri George Copos.     Jucatorul este sceptic La randul sau, atacantul Daniel Niculae a afirmat ieri ca nu este foarte increzator in sansele ca revenirea sa in Giulesti sa se mai produca. "Nu cred ca se mai rezolva ceva. Daca nu mai iese nimic, am sa ma intorc la Auxerre, cu care am contract", a declarat jucatorul la finalul negocierilor purtate ieri cu George Copos. Principala problema care il deranjeaza pe Niculae este optiunea de cumparare definitiva pe care ar urma s-o aiba Rapid in vara viitoare. In sezonul trecut, Niculae a evoluat pentru Auxerre in 30 de meciuri, dar nu a reusit decat patru goluri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.