Otelul si CFR Cluj au inca ganduri de calificare, chiar daca au pierdut identic in tur 1-3, moldovenii la Sofia, cu Lokomotiv, iar ardelenii, surpriza-surprizelor, acasa, cu cipriotii de la Anorthosis Famagusta. Prilej pentru echipele bucurestene sa
Otelul si CFR Cluj au inca ganduri de calificare, chiar daca au pierdut identic in tur 1-3, moldovenii la Sofia, cu Lokomotiv, iar ardelenii, surpriza-surprizelor, acasa, cu cipriotii de la Anorthosis Famagusta. Prilej pentru echipele bucurestene sa vocifereze ca Provincia ruineaza coeficientul de tara foarte bun acumulat de cei trei granzi in anii trecuti. Este o diferenta intre cele doua meciuri de astazi, fiindca Otelul are nevoie de o victorie cu 2-0, in timp ce CFR-ului ii trebuie 3-0 pentru a merge mai departe, din cauza regulii golurilor in deplasare.
Otelul a surprins la Sofia cu un joc foarte bun, inca din stratul partidei, insa naivitatile din defensiva le-au adus bulgarilor doua goluri. La 3-1, echipa lui Grigoras a ratat, in ultimele trei minute de joc, trei ocazii uriase, ceea ce da sperante mari moldovenilor ca pot trece de bulgari. "Pornim de la 1-3, deci avem sansa a doua. Eu sunt insa convins ca putem, dar pentru a reusi jucatorii trebuie sa fie la nivel maxim, sa fie extrem de determinati, sa fie eroi. Sa intorci un rezultat ca acesta e formidabil", a comentat presedintele Marius Stan. "Cu ambitie si daruire totala vom reusi calificarea. Sa fiti convinsi ca echipa va face tot posibilul pentru o seara fericita. Este o sansa uriasa pentru baieti, in afara de Jelev si Semeghin nici unul nu a mai ajuns aici, este sigur ca din punctul de vedere al dorintei nu va fi nici un impediment", a apreciat si Grigoras. Atuul lui Grigoras ar putea fi revenirea mai multor titulari care au lipsit in prima mansa, in primul rand Szekely si Daniel Stan, dar si Sarghi sau Sergiu Costin. Bulgarii au venit ieri la Galati extrem de optimisti. "Tinta noastra este calificarea in turul urmator si trebuie sa obtinem acest lucru la finalul meciului de joi. Daca la inceputul confruntarii sansele erau egale, cred ca acum pornim ca favoriti dupa victoria din tur. In primul rand vom incerca sa aparam rezultatul din tur, dar daca adversarul ne va permite, vom incerca sa inscriem cat mai multe goluri", a spus ieri Stefan Grozdanov, antrenorul oaspetilor.
CFR vrea sa spele rusinea
CFR Cluj a plecat inca de marti spre Larnaca, hotarata macar sa stearga impresia dezagreabila de la prima mansa, cand a pierdut cu 1-3 acasa cu cipriotii de la Anorthosis Famagusta. Ardelenii nu au ascuns ca mai spera inca la calificare si ca merg in Insula Afroditei sa atace cu toate fortele, sperand sa marcheze foarte repede. Presedintele Iuliu Muresan a declarat ca nu va suplimenta primele de cate 4000 de euro pentru fiecare jucator in cazul unei calificari, fiindca asteapta o reactie de orgoliu din partea fotbalistilor sai, care au fost umiliti in prima mansa. "Daca nu ne calificam, sper macar sa castigam, ca sa nu ne mai urecheze echipele din Bucuresti ca stricam noi coeficientul", a declarat Eugen Trica, liderul din teren al clujenilor, la plecarea spre Nicosia.
CUPA UEFA
Turul al doilea preliminar - mansa a doua
OTELUL GALATI - LOKOMOTIV SOFIA
(in tur 1-3)
Galati, ora 17, in direct la Kanal D
Arbitri: P. M. Gomes Costa - P. J. Leite Ribeiro, J. Ferreira Dos Santos; R. M. Gomes (toti din Portugalia)
ANORTHOSIS FAMAGUSTA - CFR CLUJ
(in tur 3-1)
Larnaca, ora 20, in direct la Antena 1
Arbitri: M. Dean - G. Ward, M. Matadar; L. Mason (toti din Anglia)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.