Doamnelor si domnilor, dragi tovarasi si prieteni, astazi va prezint o noua specie de indivizi, o noua breasla prezenta si in Romania. Prestatori a unei forme de arta prezenta de mult in Europa si restul lumii si de cativa ani buni si in Roma
  Doamnelor si domnilor, dragi tovarasi si prieteni, astazi va prezint o noua specie de indivizi, o noua breasla prezenta si in Romania. Prestatori a unei forme de arta prezenta de mult in Europa si restul lumii si de cativa ani buni si in Romania: OACADI! Cine sunt? De unde vin? Ce vor si cu ce se ocupa acesti OACADI?! Simplu. OACADI vine de la Oameni Care Distreaza - termen inventat in lipsa de o traducere potrivita pentru "entertaineri". Acum doua saptamani, la Sangeorz Bai, un reporter al unei televizuni locale m-a intrebat ce face, cu ce se ocupa Ca$$a Loco? Sunt cantareti? Sunt artisti? Iar eu am raspuns simplu: suntem entertaineri. Raspunsul firesc a fost: "Ce inseamna "entertainer" in limba romana!? Cum aceasta intrebare m-a blocat pret de o secunda am incercat sa ii explic: Ca$$a Loco sunt niste OAmeni CAre Distreaza! Ca prezinta un eveniment, au un recital sau merg in studio sa faca un spot audio! Si chiar nu l-am mintit cu nimic. In ciuda gusturilor, in ciuda inconstantei de care am dat dovada tot timpul, in ciuda faptului ca ne-am adresat tot timpul unei nise, Ca$$a Loco ramane trupa ce a siderat lumea cu tampenia de "Fat-Frumos", a cucerit Romania cu cretinitatea din "Vand Fan" si "Eterna si Fascinanta Romanie", l-a facut pe Mircea Rednic sa ii dedice UTC-istului COPOS "Ce Bine Imi Pare Ca Ai Luat Teapa" si a revenit inca o data cu "Nu Esti Tu Un Pic Cam Prost?!", au fost cei mai buni prezentatori MTV Romanian Music Awards si, in fine, in ciuda faptului ca nu toata lumea ne inghite, ramane o gasca inconfundabila. Avand in vedere ca nu ne tinem mari cantareti si nici Hi-Q-ul nostru nu e unul olimpic, in ultimii ani am preferat sa nu mai mergem la emisiuni sau sa aparem in tabloide, pentru motivul simplu ca nu suntem asa de penibili ca Bahmuteanca sau bogati ca Prigoana. Rolul de maimuta-Zavoranca fiind luat, nu ne-a mai ramas decat sa ne facem treaba. Sa muncim, sa "OACADI" (sa distram oameni), sa organizam evenimente sau sa concepem si sa participam la cea mai importanta campanie media al celui mai mare vanzator de parchet din Romania-Proges. Astea fiind spuse, OACADI va spune "buna ziua", "hello", "noapte buna!" si va asteapta cu criticile, scandalurile si nemultumirile pe adresa redactiei!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.