CFR Cluj si Otelul Galati disputa, astazi, returul partidelor din turul III preliminar al Cupei UEFA. Din pacate, rezultatele din tur, cand ambele formatii romanesti au pierdut cu 1-3 in fata cipriotilor de la Anorthosis Famagusta, respectiv bulgari
CFR Cluj si Otelul Galati disputa, astazi, returul partidelor din turul III preliminar al Cupei UEFA. Din pacate, rezultatele din tur, cand ambele formatii romanesti au pierdut cu 1-3 in fata cipriotilor de la Anorthosis Famagusta, respectiv bulgarilor de la Lokomotiv Sofia, confera doar sanse teoretice echipelor noastre.

Clujul incearca, astazi, de la ora 20.00, in direct la Antena 1, sa mai spele din rusinea acelui 1-3 din tur, contra cipriotilor de la Anorthosis Famagusta. „Mergem in Cipru cu multe sperante, sa vedem daca putem obtine calificarea. Sper sa castigam macar meciul, ca sa aducem puncte pentru fotbalul romanesc. Cum au condus ei cu 3-0 in minutul 60, asa putem si noi. Trebuie doar sa ne concentram la finalizare“, a declarat Ioan Andone, care a plecat spre Larnaca impreuna cu fiul sau, Mihnea. Presedintele Iuliu Muresan considera, de asemenea, ca echipa sa mai are sanse de calificare. „Speranta moare ultima.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.