Mark Twain are o poveste geniala: „Bancnota de un milion de lire sterline“. Esenta ei este ca simpla fluturare a banilor ii face pe oameni sa te ajute fara sa mai fie nevoie sa cheltuiesti. Se naste intrebarea ce poti face cu 2,1 miliard
Mark Twain are o poveste geniala: „Bancnota de un milion de lire sterline“. Esenta ei este ca simpla fluturare a banilor ii face pe oameni sa te ajute fara sa mai fie nevoie sa cheltuiesti. Se naste intrebarea ce poti face cu 2,1 miliarde de dolari? In primul rand, trebuie sa ii ai, si Dinu Patriciu sustinea acum doua zile ca nu ii are inca. El trebuie sa treaca peste pasul avizului dat de Comisia Europeana, daca auditul facut Rompetrol demonstreaza ca acesta este necesar. I se mai pot pune bete in roate? Probabil ca acest lucru asteapta sa-l afle toti liderii Partidului Democrat care pana la aceasta ora s-au abtinut de la orice declaratie publica privind aceasta tranzactie. Sau poate ca ei au inteles ce poti face cu 2,1 miliarde de dolari.
A. Sa schimbi un presedinte?
Dinu Patriciu a fost intotdeauna un om foarte puternic, dar averea sa era in aceste actiuni detinute la Rompetrol. El a afirmat intotdeauna ca are un singur dusman real, Traian Basescu. Faptul ca Dinu Patriciu este la un pas sa-si transforme puterea si influenta in lichiditati il transforma pentru prima oara intr-un advers ar adevarat al presedintelui Traian Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.