Judecata lui Ionel Ganea pentru iesirea de duminica seara, cand l-a strans de gat si la lovit pe Dorin Mudura, asistent la partida Poli-Rapid, a fost amanata pentru astazi. Asa cum era de asteptat, clubul banatean a solicitat o pasuire, intentia fiin
Judecata lui Ionel Ganea pentru iesirea de duminica seara, cand l-a strans de gat si la lovit pe Dorin Mudura, asistent la partida Poli-Rapid, a fost amanata pentru astazi. Asa cum era de asteptat, clubul banatean a solicitat o pasuire, intentia fiind aceea de a astepta pana se mai linisteste lumea, pentru a putea acorda o pedeapsa mai mica. Altfel nu se explica de ce la Comisia de disciplina au fost prezenti toti participantii la incident, adica Ionel Ganea, asistentul Mudura si centralul Stefan Erdei, dar s-a decis amanarea. Nu se stie daca fotbalistul a fost audiat, el fiind chemat pentru o vreme inauntru, pentru ca a parasit sediul LPF pe o iesire laturalnica. Presedintele Comisiei de Disciplina, Daniel Marin Cernat, a declarat la finalul sedintei ca judecarea atacantului gruparii timisorene a fost amanata la cererea avocatului ales de Poli Timisoara. "S-a acordat termen pana joi, la ora 13, pentru formularea apararii. Este un drept garantat de lege", a precizat Cernat. Victima lui Ganea, asistentul Dorin Mudura, a fost de-a dreptul luat peste picior, fiindca a venit, alaturi de Erdei, de la Oradea, si avea bilet de tren aseara pentru a reveni in localitatea de domiciliu, dar nu a fost audiat, fiind chemat din nou astazi. Asta in conditiile in care Comisia de disciplina nu face interogatorii incrucisate, ci ii audiaza separat pe cei implicati, apoi delibereaza si decide. Tot ieri, la Comisia de disciplina a venit si Mihai Stoica, presedintele Unirii Urziceni, care s-a ales cu o suspednare de o etapa si cu amenda pentru ca l-a aplaudat ironic pe arbitrul care l-a trimis in tribuna la meciul cu Poli Timisoara. Comisia a judecat si incidentul dintre Lucian Burdujan si Alin Ratiu, de la Rapid, respectiv Poli, care s-ar fi incaierat in drum spre vestiare la meciul de duminica seara, si a ajuns la concluzia ca intre cei doi nu a fost nimic, clasand cazul. (B.G)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.