Prima TV si Paprika au deschis cel mai mare "Şantier in lucru". Cea mai mare provocare imobiliara vine in Romania dupa ce a tinut in fata televizoarelor milioane de telespectatori din Australia, Marea Britanie, Statele Unite, Olanda, Africa de
Prima TV si Paprika au deschis cel mai mare "Şantier in lucru". Cea mai mare provocare imobiliara vine in Romania dupa ce a tinut in fata televizoarelor milioane de telespectatori din Australia, Marea Britanie, Statele Unite, Olanda, Africa de Sud, Belgia si Noua Zeelanda."Şantier in lucru" pune la bataie 50.000 de euro. Pentru acesti bani, se intrec 4 cupluri extrem de diferite, cu varste cuprinse intre 20 si 35 de ani, care au misiunea sa termine de construit si amenajat o casa, cu un buget fix, intr-un timp limita. Din 2 octombrie, la Prima TV, incepe cursa pentru supravietuire.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.