Gigi Becali a facut un anunt-soc inaintea meciului retur cu BATE Borisov (astazi, ora 20.30, Pro TV). “Vand toti jucatorii importanti”, a spus finantatorul Stelei, referindu-se la Radoi, Dica, Goian, plus Neaga si Petre Marin. Schimbarea
Gigi Becali a facut un anunt-soc inaintea meciului retur cu BATE Borisov (astazi, ora 20.30, Pro TV). “Vand toti jucatorii importanti”, a spus finantatorul Stelei, referindu-se la Radoi, Dica, Goian, plus Neaga si Petre Marin. Schimbarea de atitudine a lui Becali, care pana mai ieri spunea ca de la Steaua nu pleaca nimeni, poate avea doar o explicatie. Conducatorul “ros-albastrilor” si-a pierdut respectul pentru fotbalistii sai dupa ce acestia i-au marturisit lui ceva si in public au declarat altceva. In plus, Becali spera ca jucatorii sa “manance pamantul” in meciurile urmatoare, stiind ca sunt liberi sa plece in orice clipa de acum incolo. Radoi va lipsi de la intalnirea cu bielorusii. Oficial, “capitanul” este accidentat, dar sunt zvonuri ca el se da lovit pentru a nu fi fluierat de public.

In ziua in care s-a sfarsit conflictul dintre Gigi Becali si Gheorghe Hagi, o noua declaratie a patronului stelist a tensionat atmosfera in Ghencea. “De acum incolo, vreau sa castig sute de milioane din fotbal. Vand toti jucatorii importanti”, a anuntat Becali la Fanatik Show. Conducatorul “ros-a lbastrilor” nu a exclus posibilitatea de a-l vinde pe Nicolae Dica la CFR Cluj pentru 4.000.000 de euro. La putin timp dupa ce declarase ca Mirel Radoi va ramane “pe viata” la Steaua, Becali a spus ca finul sau este liber sa plece. Discursul “razboinicului luminii” s-a schimbat radical in doar cateva zile, impresia generala fiind ca Radoi, Dica, Goian, Neaga si Petre Marin, adica exact jucatorii care s-au plans de Hagi, nu mai sunt doriti in Ghencea.

Dezamagit de duplicitatea fotbalistilor
Brusc, Gigi Becali nu ii mai vrea pe jucatorii despre care spunea ca sunt netransferabili. El si-a schimbat optica dupa ce grupul de cinci fotbalisti a cazut la mijloc in conflictul dintre Becali si Gheorghe Hagi. “Radoi, Dica, Goian, Neaga si Petre Marin au venit la mine sa mi se planga de Hagi. Mi-au cerut sa salvez ce se mai poate salva, dar eu le-am zis sa il respecte pe antrenor, pentru ca este nasul meu”, a dezvaluit Becali, atragand replica jucatorilor: “Nu este adevarat. Nu ne-am dus noi, ci am fost chemati sa spunem ce parere avem de antrenor”. Faptul ca lui i-au spus ceva, iar in public au declarat altceva, l-a deranjat pe Gigi Becali, care s-a considerat tradat de vedetele sale, punandu-le pe lista de transferuri.

A facut peste noapte 1,8 miliarde de euro
Dumitru Dragomir nu a ezitat niciodata sa-si exprime admiratia pentru Gigi Becali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.