Centralul Stefan Erdei (foto dreapta) este prima victima dupa scandalul provocat de iesirea nervoasa a lui Ionel Ganea. Pentru ca i-a intors spatele colegului sau Dorin Mudura in timp ce acesta era agresat de jucatorul Timisoarei, Erdei a fost oprit
Centralul Stefan Erdei (foto dreapta) este prima victima dupa scandalul provocat de iesirea nervoasa a lui Ionel Ganea. Pentru ca i-a intors spatele colegului sau Dorin Mudura in timp ce acesta era agresat de jucatorul Timisoarei, Erdei a fost oprit de la delegari pe termen nelimitat de catre conducerea CCA. Astazi, Comisia de Disciplina il va judeca si pe Ganea, existand semnale ca acesta nu va scapa cu mai putin de 14 etape de suspendare.

Pe langa modul grotesc in care Ganea l-a atacat pe asistentul Mudura, a socat si stilul absolut jenant in care centralul Stefan Erdei i-a intors spatele colegului sau, fara a face nimic sa-l scoata din mainile jucatorului dezlantuit. Acest lucru nu a scapat nici conducerii CCA, presedintele acestui for criticandu-l deschis pe conducatorul partidei pentru atitudinea avuta. Si alti oficiali ai LPF si FRF au condamnat felul in care s-au comportat Erdei, dar si arbitrul de rezerva Craciunescu, ambii tratand superficial cea mai importanta faza a meciului. Erdei este acuzat, de asemenea, ca nu l-a eliminat pe Ganea in minutul 3, cand l-a faultat violent pe Lazar. “Comportamentul lui Erdei ridica mari semne de &ici rc;ntrebare, pentru ca noi l-am reabilitat, dupa ce, in urma unui raport al subsemnatului, la un meci FC Brasov - FC National, a fost suspendat. Mi-a oferit o explicatie pe care nu o accept“, a spus seful CCA, Gheorghe Constantin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.