Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat, ieri, ca fostele vedete olandeze Ruud Gullit (foto) si Ronald Koeman si-au anuntat participarea la editia a III-a a evenimentului „Seara Campionilor“, care va consta intr-un meci caritabil
Fostul international Gheorghe Popescu a anuntat, ieri, ca fostele vedete olandeze Ruud Gullit (foto) si Ronald Koeman si-au anuntat participarea la editia a III-a a evenimentului „Seara Campionilor“, care va consta intr-un meci caritabil intre „Generatia de aur“ si „Legendele Olandei“. Partida se va desfasura la Cluj (probabil pe stadionul Dr. Constantin Radulescu), la 11 octombrie, cu doua zile inaintea partidei Romania - Olanda, de la Constanta, din preliminariile Euro 2008. Gheorghe Popescu a confirmat, de asemenea, prezenta lui Aron Winter, tehnician in cadrul centrului de copii si juniori al clubului Ajax Amsterdam.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.