United Artists, compania aflata in proprietatea lui Tom Cruise, va produce filmul "Pinkville". Filmul este bazat pe o intamplare adevarata, masacrul de la My Lay, cu care regizorul american Oliver Stone revine la seria sa de filme despre r
United Artists, compania aflata in proprietatea lui Tom Cruise, va produce filmul "Pinkville". Filmul este bazat pe o intamplare adevarata, masacrul de la My Lay, cu care regizorul american Oliver Stone revine la seria sa de filme despre razboiul din Vietnam, scrie variety.com. SERIE. Dupa trilogia compusa din "Plutonul", "Nascut pe 4 iulie" si "Heaven and Earth", regizorul pare a mai avea inca multe de spus despre razboiul din Vietnam. Oliver Stone a incheiat o intelegere cu United Artists pentru a produce "Pinkville", bazat pe masacrul de la My Lay. Pe 16 martie 1968, acest sat vietnamez a fost tinta unui atac mortal lansat e o unitate militara americana. Numerosi civili, majoritatea femei si copii, au murit, fapt care a starnit un val de furie in lumea intreaga. VEDETE. Bruce Willis si Channing Tatum vor fi protagonistii acestei adaptari cinematografice a acestei zile care reprezinta o o pata neagra in istoria prezentei americane in Vietnam. Willis va juca rolul generalului William R. Peers, care a supervizat ancheta asupra masacrului. Scenariul peliculei, care va fi distribuita de MGM, va fi semnat de Mikko Alanne. Recent, acesta a terminat de scris scenariul pentru filmul "Notorius", despre asasinarea rapper-ilor Biggie Smalls si Tupac Shakur. Filmarile vor incepe in primavara anului viitor. Este pentru a doua oara cand Cruise si Stone colaboreaza la un film despre Vietnam, dupa "Nascut pe patru iunie", care i-a adus regizorului un premiu Oscar in 1990.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.