In weekend-ul trecut Roman Abramovich s-a intalnit cu Roberto de Assis Moreira si a discutat trecerea lui Ronaldinho de pe a€žNou Camp" din Barcelona pe a€žStandford Bridge" din Londra. Abramovich ofera 100 de milioane de li

In weekend-ul trecut Roman Abramovich s-a intalnit cu Roberto de Assis Moreira si a discutat trecerea lui Ronaldinho de pe a€žNou Camp" din Barcelona pe a€žStandford Bridge" din Londra. Abramovich ofera 100 de milioane de lire sterline pentru vedeta cariocas. Juan Laporta, presedintele CF Barcelona, nici nu vrea sa auda de o asemenea tranzactie, sustine gazeta.ru. BONITATE. In discutia pe care Roman abramovich a purtat-o cu Roberto de Assis Moreira, fratele si impresarul lui Ronaldinho, magnatul rus i-a oferit starului de la Barcelona un salariu incredibil, 200 de mii lire sterline pe saptamana! Chelsea este dispusa sa plateasca pentru transferul atacantului 100 de milioane lire sterline. Se pare ca 50 de milioane ii vor reveni celui mai bun jucator din lume. Conform unei clauze, in contractul lui Ronaldinho este trecut un punct care spune ca orice club spaniol, care doreste sa-l cumpere, va trebui sa plateasca 85 milioane lire sterline pentru transfer. Chiar si asa Abramovich este dispus sa ofere oricat pentru ca Ronalhinho sa ajunga pana vineri la Londra. Clauza din contractul lui Ronaldinho a fost trecuta pentru a preveni situatii gen a€žLuis Figo" care a trecut la Real Madrid. NU ARE PRET. Juan Laporta, presedintele CF Barcelona, a luat foc in momentul in care a aflat de intalnirea dintre Abramovich si Roberto de Assis Moreira. Laporta, parca pentru a calma suporterii, sustine ca intalnirea lui Abramovich cu fratele atacantului a€žeste un viclesug cinic care este indreptat cu scopul de a obtine o marire substantiala de salariu, dar si de a baga zazania in club". Si Txiki Begiristain, directorul sportiv al gruparii blau grana, sustine ca Ronaldinho va ramane pe a€žNou Camp": a€žNoi nu intentionam sa-l vindem pe Ronaldinho. El este jucatorul nostru si va ramane la echipa. Pozitia clubului in aceasta problema este foarte clara. Nici Chelsea si nici vreun alt club nu pot sa-l transfere de aici".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.