Valentina Pelinel este astazi candidata aleasa de noi in concursul „Sex Bomb Gardianul“, in care am pus la intrecere cele mai sexy prezente feminine din Romania.
A trait la New York zece ani, iar acum este sotia lui Cristian Bourea
Valentina Pelinel este astazi candidata aleasa de noi in concursul „Sex Bomb Gardianul“, in care am pus la intrecere cele mai sexy prezente feminine din Romania.
A trait la New York zece ani, iar acum este sotia lui Cristian Boureanu.

Astazi, top-modelul Valentina Pelinel este candidata aleasa de noi la titlul de „Sex Bomb Gardianul“. A fost descoperita de Zina Dumitrescu si a castigat „Top Model Romania“ chiar in ziua in care tatal ei, care a murit in 1996, ar fi trebuit sa implineasca 46 de ani. A facut naveta intre New York, Milano si Paris si a prezentat pentru Chanel, Versace, Armani sau Lolita Lempicka. S-a stabilit la New York, unde a reusit sa-si cumpere un apartament. Anul acesta, s-a casatorit cu politicianul Cristian Boureanu, iar din septembrie poate fi vazuta pe marile ecrane in primul ei rol, din filmul „Dupa ea“. Daca va obtine cea mai mare nota pe site-ul ziarului nostru, Valentina va fi directorul „Gardianul“ pentru o zi.

Cariera de manechin a Valentinei Pelinel a pornit intr-un moment greu in viata ei, si anume moartea tatalui sau, in aprilie 1996. Desi Dumnezeu ii luase unul dintre parinti, avea sa-i pregateasca in schimb o cariera stralucita si o viata frumoasa. Totul a inceput de la un anunt pe care Valentina l-a auzit la radio. A avut intuitia de a se inscrie intr-o competitie pe care a si castigat-o. „Chiar dupa cateva zile de la inmormantarea tatalui meu, am auzit la radio ca se organiza pentru prima oara concursul 'Top Model Romania>> si am simtit ca e momentul sa-mi indeplinesc un vis, acela de a deveni manechin“. Eleva la Colegiul Sf. Sava din capitala, Valentina si-a luat inima-n dinti si s-a dus la Hotel Dorobanti, acolo unde fetele se pregateau pentru concurs. „Am plecat de la Sf. Sava cu ghiozdanul in spate si am batut la usa. Cea care m-a primit a fost doamna Zina Dumitrescu. M-a intrebat daca am un costum de baie la mine. Eu eram in situatia in care nu aveam nici ce sa mananc acasa, luam caiete si chiar haine de la buna mea prietena, Rodica, iar doamna Zina ma intreba daca am costum de baie...“. A imprumutat un costum de la o colega de clasa si a intrat in concurs. Fericita ca a castigat „Top Model Romania“, a fugit acasa sa-i dea vestea cea mare mamei sale, care nu avusese bani de bilet sa vina sa o vada pe podium. Pentru tatal ei ar fi fost probabil cel mai frumos cadou pe care Valentina i l-ar fi putut face, pentru ca tocmai in ziua aceea ar fi implinit 46 de ani.

Victoria de la „Top Model Romania“ i-a adus o colaborare cu agentia Authentic Art si cu „mama modei romanesti“, Zina Dumitrescu. Creatoarea de moda a luat-o pe Valentina in trupa ei de fete, cu care colinda tara in lung si-n lat la prezentari si concursuri de frumusete. Dupa mai bine de un an, Valentina primeste propunerea Emei Gavrila de a participa la un concurs de miss din Statele Unite, asa ca isi face bagajele si se imbarca spre New York. A castigat concursul si a ramas in America. Despre experienta de peste Ocean, spune ca a fost foarte dura la inceput: „Primele luni au fost cumplite, pentru ca, dupa ce in tara devenisem cineva, in America eram doar una din miile de fete care venisera acolo cu mari sperante de a deveni top-modele“.

'Nu speram sa ma placa cineva atåt de oropsita>>
In „orasul care nu doarme niciodata“, prima prezentare a avut-o pentru Chanel. In drum spre locatia evenimentului, a prins-o ploaia si, pentru ca nu avea bani de taxi, a ajuns uda leoarca: „Imi aduc aminte si acum cat de tare ploua afara, eram uda toata, ca nu aveam bani de taxi si nu am sperat ca vreun client ma va placea in halul in care aratam de oropsita!“. Dupa Chanel, celelalte contracte au venit de la sine. In primul an, si-a facut datorii la agentie, pe care le-a platit apoi, cand a inceput sa castige bine: „Dupa cativa ani, puteam sa ma mandresc ca sunt o femeie independenta, care isi putea permite un trai decent“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.