O femeie de 84 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgente (UPU) de la Spitalul de Urgente ,,Sfantul Ioan“ in coma etilica, dupa ce a baut circa jumatate de litru de spirt medicinal. Medicii au fost nevoiti sa-i stabilizeze functiile vitale,
O femeie de 84 de ani a ajuns la Unitatea de Primire Urgente (UPU) de la Spitalul de Urgente ,,Sfantul Ioan“ in coma etilica, dupa ce a baut circa jumatate de litru de spirt medicinal. Medicii au fost nevoiti sa-i stabilizeze functiile vitale, deoarece femeia era in pragul mortii. Seful UPU Iasi, dr. Tudor Cihodaru, a declarat ca au fost necesare aplicarea de masuri de depurare a toxicului, precum si de profilaxie a encefalopatiei Wernicke.

Georgeta Stratulat a ajuns in UPU adusa cu o ambulanta in puterea noptii. O vecina a batranei vorbise vineri dupa-amiaza cu ea si Georgeta ii spusese ca vrea sa termine socotelile cu viata. „Au uitat-o toti ai ei, ce mai ! E singura de vreo cinci ani si nu cred ca am vazut sa-i calce pragul vreo ruda, decat o data la vreo 4 - 5 luni, si atunci pe fuga. Sotul i-a murit, iar copiii au plecat care incotro, au lasat-o de izbeliste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.