“Discobola” Nicoleta Grasu a inceput perfect Mondialul de la Osaka, clasandu-se, ieri dimineata, pe locul 2 in grupa A de calificari. Dinamovista in varsta de 35 de ani a reusit o aruncare la 64,26 m din a treia incercare, prima masurand
“Discobola” Nicoleta Grasu a inceput perfect Mondialul de la Osaka, clasandu-se, ieri dimineata, pe locul 2 in grupa A de calificari. Dinamovista in varsta de 35 de ani a reusit o aruncare la 64,26 m din a treia incercare, prima masurand 61,29, iar secunda fiind ratata. “Ca intotdeauna, calificarile sunt cele mai dificile. Aici a fost presiune mare de tot, dar Nico s-a mobilizat si a iesit totul bine. Nu pot sa pronostichez nimic pentru finala”, a declarat sotul si antrenorul sportivei, Costel Grasu. Prima s-a clasat nemtoaica Franka Dietzsch, cu 65,17 m. Interesant este ca o alta adversara de temut a aruncatoarei noastre, cehoaica Vera Cechlova, a ratat ultimul act.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.