Visul lui Cristi Borcea se poate implini la miezul acestei nopti. Atunci, Dinamo va sti daca sa se gandeasca la mirajul „Sampion Lig” ori daca va mai trece inca un an de sperante si frustrari. Peste 50.000 de suporteri fanatici, 150.000
Visul lui Cristi Borcea se poate implini la miezul acestei nopti. Atunci, Dinamo va sti daca sa se gandeasca la mirajul „Sampion Lig” ori daca va mai trece inca un an de sperante si frustrari. Peste 50.000 de suporteri fanatici, 150.000 de euro prime si onoarea unui fotbalist care trebuie sa joace macar o data in viata intr-o astfel de competitie reprezinta suficiente atuuri ca „ros-albii” sa-si dea viata pe teren, chiar daca adversarul se va numi Lazio Roma.

De atatia ani se pregateste Dinamo sa joace in Champions League si parca niciodata nu a fost mai aproape ca in aceasta seara. Rezultatul din tur, de la Roma, 1-1 cu Lazio, este unul care sa indemne la o mobilizare generala. Aproape 150.000 de euro vor incasa dinamovistii in cazul in care vor ajunge in grupele Ligii Campionilor. „Vom juca in aceasta seara cu gandul la suporterii nostri, si nu la bani. Va trebui sa inscriem, sa jucam ofensiv. Este o sansa extraordinara pentru oricare dintre noi”, a declarat Ionel Danciulescu. Declaratiile sale arata mobilizarea dinamovistilor, care printr-o calificare in grupe nu numai ca si-ar spala doar pacatele acestui debut de campionat, dar ar si umple vistieria clubului cu multe milioane de euro.

Ieri, presedintele LPF, Dumitru Dragomir a spus ca Dinamo ar trebui sa conserve rezultatul de 0-0 in returul cu Lazio si considera ca fara accidentarile lui Margaritescu, Moti si Pulhac, echipa din Stefan cel Mare ar fi intrat in grupele Ligii Campionilor. “Lazio este o echipa foarte tare. Trei jucatori de-ai lui Lazio fac cat toata Liga I.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.