DESPAGUBIRI. Accidentele rutiere usoare din care rezulta doar pagube materiale vor fi tratate si platite de societatile de asigurari intr-un mod simplificat. In formularul tipizat, eliberat de asigurator si denumit "constatare amiabila de accident",
DESPAGUBIRI. Accidentele rutiere usoare din care rezulta doar pagube materiale vor fi tratate si platite de societatile de asigurari intr-un mod simplificat. In formularul tipizat, eliberat de asigurator si denumit "constatare amiabila de accident", vor fi precizate circumstantele accidentului, persoanele si vehiculele implicate. Formularul va fi inmanat o data cu polita de asigurare RCA, conform unui proiect de lege aprobat marti de Guvern.   SECETA. Romania importa grau, porumb si floarea-soarelui, ca urmare a productiei interne reduse de seceta, se arata intr-un raport realizat de Departamentul American pentru Agricultura. Deja a fost adus porumb din Brazilia, in conditiile in care productia interna este estimata la un minim istoric de 3 milioane de tone. (D.I.)   RABLA. A doua etapa a Programului va incepe in perioada 1 septembrie-12 noiembrie. 45 de producatori, importatori si distribuitori de autoturisme participa la acest program. Proprietarii de autoturisme vechi care vor sa-si schimbe masina beneficiaza de 3.000 de lei, suma care se scade din pretul de achizitie a unui autoturism nou. (D.I.)   REFINANTARE. Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a intrat pe piata refinantarilor. Persoanele care au incheiat contracte de economisire-creditare cu RBL pot folosi imprumuturile pentru refinantarea altor credite ipotecare-imobiliare luate de la alte banci. Insa, pentru a lua bani de la RBL, clientul trebuie sa economiseasca o anumita suma de bani, timp de cel putin 18 luni, pentru a lua un credit in lei cu o dobanda fixa de 6% pe an. (D.I.)   LICITATIE.  Ministerul Agriculturii va organiza o licitatie pentru selectarea bancilor care vor gestiona credite acordate agricultorilor, din bugetul Ministerului Agriculturii, pentru finantarea unor proiecte contractate prin Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.