Femeile democrate au toate sansele sa promoveze in politica si dupa introducerea votului uninominal. Promisiunea a fost facuta ieri chiar de catre liderii PD, la Scoala de Vara a Organizatiei de Femei a partidului, desfasurata la Costinesti. De la r
Femeile democrate au toate sansele sa promoveze in politica si dupa introducerea votului uninominal. Promisiunea a fost facuta ieri chiar de catre liderii PD, la Scoala de Vara a Organizatiei de Femei a partidului, desfasurata la Costinesti. De la reuniune nu a lipsit cel mai contestat democrat, Elena Udrea. La eveniment si-a anuntat participarea si Elena Basescu, fiica cea mica a sefului statului. Celelalte democrate ale presedintelui, Maria si Ioana, posesoare si ele de carnet de membru in partidul lui Boc, nu vor fi prezente la aceasta manifestatie. Seful statului este asteptat sa soseasca in cursul acestei zilei la Scoala de Vara.

Femeile democrate au toate sansele sa promoveze in politica si dupa introducerea votului uninominal. Promisiunea a fost facuta ieri chiar de catre liderii PD, la Scoala de Vara a Organizatiei de Femei a partidului, desfasurata la Costinesti. Tot de aici, presedintele PD, Emil Boc, a cerut Parlamentului si Guvernului sa adopte in regim de urgenta legea votului uninominal pentru a evita costurile financiare pe care le-ar impune organizarea unui referendum pe aceasta tema.

Peste 180 de doamne si domnisoare democrate au sosit ieri dimineata la Costinesti, infruntand vremea ploioasa pentru a participa la deschiderea Scolii de Vara. Doamnele s-au intrecut in a-si afisa tinutele elegante si bronzul capatat pe timpul concediului. De la reuniune nu a lipsit nici „femeia momentului“ in PD, Elena Udrea. Ea a afisat o tinuta sobra, rochie si sacou bleumarin cu alb, tinuta fiind completata cu perle albe. La eveniment si-a anuntat participarea si cealalta Elena de la organizatia de tineret a PD. E vorba de Elena Basescu, mezina presedintelui, care este asteptata sa se alature colegelor sale democrate de abia in cursul zilei de maine. Celelalte democrate ale presedintelui Basescu, Maria si Ioana, posesoare si ele de carnet de membru in partidul lui Boc, nu vor fi prezente la aceasta manifestatie. Presedintele Basescu este asteptat sa soseasca in cursul acestei zilei la Scoala de Vara de la Costinesti pentru a le transmite incurajarile sale doamnelor din organizatia de femei a Partidului Democrat.

Promisiuni de la sefi
Femeile democrate au primit incurajari de la sefii de partid ca vor fi promovate in prim-planul vietii politice si dupa introducerea votului uninominal. Liderul PD, Emil Boc, a declarat ca Scoala de Vara a organizatiei de femei reprezinta de fapt deschiderea ofensivei politice de toamna a PD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.