Gigi Becali a iesit duminica si ieri si a dat asigurari ca la Steaua e armonie cum
n-a fost niciodata. Dupa ce acum o saptamana a tavalit cu Hagi pe jos, afirmand ca acesta nu este vreun mare antrenor, Gigi a avut duminica o intrevedere cu teh
Gigi Becali a iesit duminica si ieri si a dat asigurari ca la Steaua e armonie cum
n-a fost niciodata. Dupa ce acum o saptamana a tavalit cu Hagi pe jos, afirmand ca acesta nu este vreun mare antrenor, Gigi a avut duminica o intrevedere cu tehnicianul, in cadrul careia au pus bazele unei noi relatii. Pentru a-l apara pe Mirel Radoi, finul sau si capitanul Stelei, de suporterii care l-au desfiintat pe site-uri, apreciind ca este principalul vinovat pentru criza de la Steaua si ca a incercat sa-l "sape" pe Hagi, Becali l-a ridicat in slavi pe fotbalist, avand o reactie exagerata in raport cu valoarea acestuia.
"Nu cred ca isi au rostul eventuale scandari impotriva lui Radoi, cred ca au inteles si suporterii lucrul asta. Eu sunt patron si echipa asta va incepe cat voi fi eu, si voi fi la Steaua pe viata, cu Mirel Radoi. Orice s-ar intampla, daca vine si Maradona, si Ronaldinho, echipa incepe cu Mirel Radoi. Daca mergem in grupele Champions League, as vrea sa joc cu Chelsea sau AC Milan", a spus ieri Becali. Apoi a povestit din discutia de duminica, pe care a avut-o cu Hagi. "Apele s-au linistit imediat, atunci. Pot spune ca este cea mai frumoasa atmosfera la echipa, chiar daca au fost si lucruri urate, stii ca tot raul e spre bine. Jucatorii sunt extraordinar de multumiti de comportamentul lui Gica fata de ei. Am vorbit de cele intamplate, ca un fel de spovedanie la tot ce s-a intamplat, pentru ca nu puteam trece cu vederea, asa, pur si simplu. I-am spus ce m-a deranjat: Daca tu imi spuneai mie ca te-ai gandit ca CFR va juca cu doi atacanti inalti si ai nevoie de doi fundasi centrali, eu iti ziceam foarte bine, nu era niciun fel de problema. Am vorbit si de viitorul Stelei, de visele noastre, ce vrem sa facem, cat de frumos va fi daca va fi asa...", a spus finantatorul Stelei. Becali i-a "trasat" antrenorului indicatii pentru meciul cu Bate Borisov, de maine, din mansa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. "Hagi inca nu are o echipa clara, dar i-am spus: E un meci greu, dar in acelasi timp foarte simplu. Daca vei gandi simplu, daca vei face o echipa simpla, nu vom avea emotii nici eu, nici tu, vom avea 2-0 la pauza si apoi vom mai da inca doua goluri. Echipa simpla, adica fara formule noi, fara experimente, cu jucatorii consacrati, pe care ii stim. Bineinteles ca Radoi va juca la marcaj. Nu a stabilit inca echipa. I-am spus: E problema ta, faci ce vrei tu, dar iti dau un sfat, sa gandesi si sa faci echipa simplu. Nu ma bag sa fac echipa, cearta pe care am avut-o nu a fost pentru cum face echipa, discutia a fost numai pe Mirel Radoi", a comentat Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.