„Nu ma bag sa fac echipa, bineinteles ca Radoi va juca la marcaj", a declarat ieri Becali dupa impacarea cu antrenorul.

Hagi si Becali au servit cafele si sucuri pe teren neutru, in casa lui Teia Sponte, iar finantatorul a recunoscut ca a gresit atunci cind si-a atacat antrenorul. „Lui dracu' nu ii convine cind vede pace si iubire intre nas si fin si ne-a pus sa ne certam", a gasit Becali si explicatia, declarind ca are emotii inaintea meciului cu BATE Borisov din Liga Campionilor. La o zi dupa ce regreta imixtiunea in vestiar, Becali a revenit la vechile obsesii, declarind ca, „atit timp cit va conduce gruparea din bulevardul Ghencea, chiar daca ii va transfera pe «Maradona si Ronaldinho», echipa tot cu capitanul Mirel Radoi va incepe".

Becali a afirmat ca Hagi intra de obicei in tensiunea meciului cu trei-patru zile inainte, dar finantatorul are deja tactica pregatita: „Hagi inca nu are o echipa clara, dar i-am spus: «E un meci greu, dar in acelasi timp foarte simplu. Daca vei gindi simplu, daca vei face o echipa simpla, nu vom avea emotii nici eu, nici tu, vom avea 2-0 la pauza si apoi vom mai da inca doua goluri». Echipa simpla adica fara formule noi, fara experimente, cu jucatorii consacrati, pe care ii stim. Bineinteles ca Radoi va juca la marcaj, dar nu ma bag sa fac echipa".

Partida dintre Steaua si BATE Borisov va fi arbitrata de o brigada din Olanda, avindu-l la centru pe Pieter Vink. Oficialii din Ghencea au anuntat ca biletele s-au epuizat de ieri, existind ceva locuri libere doar la peluza a doua, disponibile insa doar in functie de pozitionarea celor 50 de fani oaspeti.