Dumitru Paraschiv ,fostul sef al Politiei Rutiere Craiova, in prezent inspector principal la Sectia 4 Craiova, a fost lovit cu pumnii, in noaptea de luni spre marti, in timp ce incerca sa aplaneze un conflict intre mai multi tineri dintr-un cartier c
Dumitru Paraschiv ,fostul sef al Politiei Rutiere Craiova, in prezent inspector principal la Sectia 4 Craiova, a fost lovit cu pumnii, in noaptea de luni spre marti, in timp ce incerca sa aplaneze un conflict intre mai multi tineri dintr-un cartier craiovean. Incidentul s-a produs chiar langa blocul in care locuia ofiterul de politie.   ALTERCATIE. Subcomisarul Maria Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, a declarat, marti dimineata, ca inspectorul principal Dumitru Paraschiv de la Sectia 4 Craiova a fost lovit, in noaptea de luni spre marti, dupa ce a intervenit intr-un scandal provocat de mai multi tineri cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani. Politistul a fost ranit usor. "Scandalul a avut loc chiar langa blocul unde locuieste politistul. In timp in incerca sa aplaneze conflictul intre mai multi tineri, politistul a fost lovit de unul dintre acestia. Victima a solicitat ajutorul colegilor de la Inspectoratul de Politie al Judetului Dolj", a declarat subcomisarul Maria Vasile. ANCHETA. Cercetarile continua pentru a stabili identitatea tuturor tinerilor implicati in scandalul de luni noaptea, urmand sa se ia masurile corespunzatoare impotriva celui care a agresat politistul de la Sectia 4 Craiova. Inspectorul principal Dumitru Paraschiv a fost demis la inceputul anului 2004 din functia de sef al Politiei Rutiere Craiova si transferat la Sectia 5 Politie Craiova, si apoi in 2006 la Sectia 4, dupa ce a fost vazut in masina judecatorului Marin Covei, tatal lui Iustin Covei, tanarul care in ultimii ani a fost implicat in mai multe accidente rutiere si scandaluri. La vremea respectiva, inspectorul principal, Dumitru Paraschiv a fost acuzat ca a ajutat familia Covei ca fiul lor sa primeasca o pedeapsa mai usoara, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.