Toti clientii Romtelecom vor primi, pana la data de 15 septembrie a.c., noul model de factura al companiei, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs. Potrivit directorului general al Romtelecom, Yorgos Ioanidis, f
Toti clientii Romtelecom vor primi, pana la data de 15 septembrie a.c., noul model de factura al companiei, care contine un set de informatii mai bine structurate si mai usor de parcurs. Potrivit directorului general al Romtelecom, Yorgos Ioanidis, factura curenta a fost restructurata pentru a reflecta mai clar categoriile de servicii facturate, abonamentele acestora fiind regrupate in patru categorii: telefonie, Internet si date, televiziune si pachete de servicii (combinatii ale primelor trei categorii).Anexa facturii curente, care este trimisa automat si gratuit tuturor abonatilor, are rolul de a explica modul de calcul al sumelor trecute pe prima pagina a facturii, detaliindu-se fiecare dintre rubrici. Anexa mai cuprinde si sectiunea "Servicii la nivel de cont" unde se regasesc o serie de servicii sau taxe suplimentare precum abonamentul pentru factura detaliata, diverse ajustari sau eventualele penalizari pentru intarzierea la plata. "Pentru a transparentiza modalitatea de facturare, in cazul in care aceasta include penalizari, sunt trecute seria si numarul facturii pentru care s-au perceput, data efectuarii platii, numarul de zile restante", se arata intr-un comunicat al companiei.In vederea solutionarii in mod unitar a cererilor venite din partea clientilor, Romtelecom a modificat si factura detaliata. Astfel, formatul actual al acesteia va include toate convorbirile efectuate de un client, precum si tipurile de consum, convorbirile care beneficiaza de discounturi fiind marcate corespunzator. In cazul apelurilor care nu beneficiaza de reduceri este specificata destinatia propriu-zisa a acestora. Factura detaliata presupune o taxa lunara de 1 euro, fara TVA.Facturile Romtelecom pot fi achitate in peste 12.000 de locatii reprezentand ghisee ale bancilor, bancomate, oficii ale Postei Romane, serviciul UNIKASA, serviciul SIMPLIS FACTURI si magazine Romtelecom.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.