Fostul campion mondial la box profesionist, Leonard Doroftei (foto), crede ca Adrian Diaconu "are sanse foarte mari" sa castige centura cu diamante a categoriei semigrea la versiunea WBC in disputa cu americanul Chad Dowson, detinatorul titlului, pro
Fostul campion mondial la box profesionist, Leonard Doroftei (foto), crede ca Adrian Diaconu "are sanse foarte mari" sa castige centura cu diamante a categoriei semigrea la versiunea WBC in disputa cu americanul Chad Dowson, detinatorul titlului, programata sa se desfasoare in data de 29 septembrie in cadrul unei gale organizate de celebrul promotor Don King. Prezent recent la Montreal la antrenamentele de la clubul InterBox, Doroftei a spus ca daca Diaconu va continua sa se pregateasca la fel de bine ca acum, nu are cum sa piarda lupta cu Dowson. "Chiar daca nu-mi place sa dau pronosticuri, cred ca are sanse foarte mari sa devina campion mondial. L-am vazut, este intr-o forma maxima, arata bine, se pregateste bine, daca va continua tot asa cu pregatirea nu are cum sa paraseasca ringul fara centura. Ii urez sa fie al doilea ploiestean dupa mine care obtine o centura la profesionisti", a declarat pentru Mediafax fostul campion mondial. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.