Serviciul Teritorial Cluj al Departamentului National Anticoruptie a contestat decizia Tribunalului Cluj a de a-l cerceta in stare de libertate pe directorul comercial al societatii Remin Baia Mare, Razvan Roman, acuzat de luare de mita. Cercetarile
Serviciul Teritorial Cluj al Departamentului National Anticoruptie a contestat decizia Tribunalului Cluj a de a-l cerceta in stare de libertate pe directorul comercial al societatii Remin Baia Mare, Razvan Roman, acuzat de luare de mita. Cercetarile in cauza au continuat ieri cu audierea la sediul Parchetului in calitate de martori a directorului general al REMIN, Vasile Pintea, si directorul general adjunct Ioan Nechita.

Procurorii au dispus audierea lui Pintea si Nechita dupa ce numele directorului general a aparut in autodenuntul facut de Sabin Tantas, administrator al unei firme din Targu Lapus. Tantas l-a acuzat pe Roman ca i-ar fi cerut 30.000 euro pentru a castiga o licitatie privind decopertarea si valorificarea a 8.800 de tone fier vechi aflat in patrimoniul SC Remin Baia Mare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.