Cum a ratat Balaci transferul la A.C. MilanIlie Balaci nu a exclus in mod ferm posibilitatea de a redeveni antrenorul Universitatii Craiova.El a afirmat in emisiunea "Vorbe grele" cu Victor Ciutacu, difuzata pe Antena 2, ca nu este pregatit deocamdat
Cum a ratat Balaci transferul la A.C. MilanIlie Balaci nu a exclus in mod ferm posibilitatea de a redeveni antrenorul Universitatii Craiova.El a afirmat in emisiunea "Vorbe grele" cu Victor Ciutacu, difuzata pe Antena 2, ca nu este pregatit deocamdata sa preia conducerea tehnica a echipei unde a cunoscut gloria, intrucat nu are licenta PRO, necesara ocuparii unei asemenea pozitii. Dar, a dat de inteles ca peste opt luni (la finele campionatului) ar putea sarbatori, in calitate de coautor, un eventual succes al "Stiintei".   BANI BUNI. Actual manager general, Balaci a declarat ca, dupa ce se va intalni cu patronul Adrian Mititelu si vor analiza impreuna lista celor patru tehnicieni (majoritatea straini) pe care a propus-o, va fi luata o decizie. "In acest moment nu cred ca as putea antrena. Nu stiu ce va aduce viitorul. Vreau sa-mi ajut echipa din aceasta postura, dupa care vom mai vedea. Primele doua experimente ca antrenor au fost o dezamagire pentru mine, acum alta este situatia, patronul este apropiat de echipa", a precizat Balaci. "Indiferent care va fi antrenorul, acesta va fi unul destul de bine platit pentru Romania. Multi au zis de ce nu am adus antrenor in vara, insa era nedrept sa nu-l pastram pe Florin Cioroianu dupa parcursul foarte bun de la finalul campionatului. Daca ar fi venit un nou antrenor si erau rezultatele de acum, ce faceam? Probabil ne intorceam tot la Cioroianu", a spus acesta.   CONTROVERSA. Fosta mare glorie a Universitatii Craiova a confirmat, in aceeasi emisiune, ca in 1982 si-a pus semnatura pe un contract cu AC Milan, care ar fi adus echipei 2,4 milioane de dolari ca suma de transfer, iar lui, personal, un salariu anual de 200.000 de dolari. Desi Ilie Balaci nu a vrut sa spuna numele celui care s-ar fi opus transferului sau in Italia, generalul Nicolae Stan, fostul vicepresedinte CNEFS la momentul respectiv, a intervenit telefonic si l-a nominalizat pe ministrul de Externe Stefan Andrei. Ulterior, intr-o discutie telefonica, poetul si senatorul Adrian Paunescu a dezmintit spusele generalului Stan, acuzand, in schimb, fosta Securitate ca s-ar fi opus plecarii starului oltean tocmai ca sa-l aduca in Stefan cel Mare, unde acesta a ajuns cativa ani mai tarziu datorita lui Mircea Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.