Antonio Puerta (foto), mijlocasul lui FC Sevilla, a decedat ieri in urma complicatiilor cardiace pe care le-a suferit sambata in timpul meciului cu Getafe. Internationalul spaniol in varsta de 22 de ani s-a prabusit pe teren in minutul 35 al partidei
Antonio Puerta (foto), mijlocasul lui FC Sevilla, a decedat ieri in urma complicatiilor cardiace pe care le-a suferit sambata in timpul meciului cu Getafe. Internationalul spaniol in varsta de 22 de ani s-a prabusit pe teren in minutul 35 al partidei cu fosta echipa a lui Gica Craioveanu. Fotbalistul a parasit singur terenul, dar la scurt timp a lesinat din nou la vestiare, medicii facandu-i masaj cardiac inainte de internarea in Clinica "Virgen del Rocio" din Sevilla. In luna septembrie, Puerta urma sa devina tatal unui baietel. Partida din preliminariile Ligii Campionilor dintre AEK Atena si Sevilla, care trebuia sa se dispute aseara, a fost amanata la cererea formatiei andaluze. In meciul tur, spaniolii castigasera cu scorul de 2-0. De asemenea, clubul spaniol cere amanarea meciului de vineri din Supercupa Europei, cu AC Milan, si cea a partidei cu Ossasuna Pamplona din campionat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.