Gigi Becali este cunoscut ca fiind unul care detesta homosexualii, insa, cu toate acestea, regizorul Alexandru Boureanu va participa la alegerile europarlamentare din partea PNG Dolj. In Craiova, tot mai multe surse au confirmat orientarile sexuale
Gigi Becali este cunoscut ca fiind unul care detesta homosexualii, insa, cu toate acestea, regizorul Alexandru Boureanu va participa la alegerile europarlamentare din partea PNG Dolj. In Craiova, tot mai multe surse au confirmat orientarile sexuale ale reprezentantului Partidului Noua Generatie. „Am spus ceea ce mai stiau si alti colegi de partid, dar nu aveau curaj s-o declare: Boureanu este cunoscut pe aici ca o persoana cu alta orientare sexuala decat cea normala. Nu pot accepta asta, pentru ca este impotriva moralei crestine a partidului. Domnul Becali a spus-o raspicat, a auzit o tara intreaga. Personal, nu contest optiunile intime ale lui Boureanu, dar politica noastra este alta“, a fost prima reactie a vicepresedintelui partidului, Costel Mitrita, cu privire la acest aspect. In ciuda faptului ca organizatiile din Bailesti si Calafat ale PNG au contestat candidatura lui Alexandru Boureanu, acesta a avut o atitudine de ignorare a lui Gigi Becali. „Si, daca ar fi asa, care-i problema politica? Placerile mele sexuale nu trebuie sa intereseze partidul. In plus, eu nu am vrut sa candidez, domnul Minae m-a adus la Noua Genera tie si m-a pus pe lista“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.