Compania Volvo Bus a primit recent suport guvernamental prin intermediul Autoritatii Suedeze pentru Energie pentru dezvoltarea tehnologiei sale hibride pentru autobuze. Aceasta autoritate a acordat granturi subsidiarelor Volvo Bus pentru a lucra la p
Compania Volvo Bus a primit recent suport guvernamental prin intermediul Autoritatii Suedeze pentru Energie pentru dezvoltarea tehnologiei sale hibride pentru autobuze. Aceasta autoritate a acordat granturi subsidiarelor Volvo Bus pentru a lucra la proiectarea si producerea unui lant cinematic hibrid si, implicit, a unei tehnologii hibride pentru doua modele de autobuz. Schimbarile de climat sunt printre cele mai grave probleme cu care se confrunta acum lumea intreaga. Poate de aceea reducerea folosirii de carburanti fosili este o adevarata incercare pentru toate societatile moderne. Divizia Volvo Bus a anuntat ca va fi capabila sa comercializeze autobuze hibride in anii imediat urmatori. Oricum, tehnologia avansata implicata in acest proiect necesita un efort deosebit in ceea ce priveste partea de dezvoltare pentru a face produsul final usor de comercializat. Şi asta deoarece vehiculele hibride deja existente pe piata sunt scumpe, iar clientii cer producatorilor sa le faca viabile comercial.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.