Compania taiwaneza Acer vrea sa cumpere Gateway pentru 710 milioane dolari si sa creeze al treilea producator mondial de calculatoare. In acelasi timp, compania isi va dubla cota pe piata foarte concurentiala din Statele Unite, de unde provine Gatewa
Compania taiwaneza Acer vrea sa cumpere Gateway pentru 710 milioane dolari si sa creeze al treilea producator mondial de calculatoare. In acelasi timp, compania isi va dubla cota pe piata foarte concurentiala din Statele Unite, de unde provine Gateway, a anuntat, ieri, Acer, potrivit Reuters. Acer a anuntat ca va plati 1,90 dolari pentru fiecare actiune a Gateway, cu 57% peste pretul actiunilor companiei de la inchiderea sedintei bursiere de vineri, transmite NewsIn. Acer a precizat ca fuziunea ar crea o companie cu vanzari de peste 15 miliarde dolari si o productie de 20 de milioane de calculatoare pe an. Acer a adaugat ca va pastra marca Gateway in Statele Unite.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.