Senatorul PLD de Brasov - Nicolae Vlad Popa - a declarat, sambata, la Targu Mures, ca in eventualitatea in care motiunea de cenzura a PSD va fi votata de Parlament presedintele il va numi premier pe fostul ministru de Interne Vasile Blaga, secretar g
Senatorul PLD de Brasov - Nicolae Vlad Popa - a declarat, sambata, la Targu Mures, ca in eventualitatea in care motiunea de cenzura a PSD va fi votata de Parlament presedintele il va numi premier pe fostul ministru de Interne Vasile Blaga, secretar general al PD."Un Guvern condus de Mircea Geoana este SF. Traian Basescu o sa-l numeasca premier pe Vasile Blaga. Este cea mai buna varianta, are competenta, nu doar pentru ca a fost ministru de Interne, dar si ca manager. Nu exclud nici varianta ca Basescu sa-l numeasca pe Stolojan premier, dar nu cred ca se va intampla acest lucru", a declarat senatorul PLD, citat de Mediafax.Vlad Popa a argumentat ca Stolojan este "cap de lista" pentru alegerile europarlamentare si de aceea nu ar fi desemnat premier.Senatorul PLD a spus ca personal nu exclude posibilitatea ca alegerile europarlamentare sa nu mai aiba loc in acest an, ci in 2009, cand au loc alegerile la termen in Parlamentul European, insa a avertizat ca aceasta "dovada de neseriozitate" va duce la sanctionarea Romaniei prin refuzul de a fi acordate posturile la care tara noastra are dreptul in institutiile europene. "Ne facem de rusine cu cantareti si sportivi" De asemenea, senatorul PLD a criticat intentia liberalilor de a forma un staff de sustinere a listei PNL pentru alegerile europarlamentare alcatuit din personalitati marcante ale vietii publice romanesti, ca Nadia Comaneci.„Mi se pare incorect ca liberalii sa foloseasca un brand al tarii, Nadia, pentru ca ei sa obtina voturi. Cei care vor fi alesi vor avea un cuvant de spus in plenul PE, ne aratam cartea de vizita in acest fel. Acolo nu exista aceasta metoda sa se intre cu sportivi de performanta sau cantareti. Am toata stima pentru Nadia, dar dansa nu corespunde la ceea ce europenii asteapta din partea romanilor. Ne facem de rusine daca importam aceasta formula la PE", a spus senatorul.Şeful campaniei PNL pentru euroalegeri, Dan Motreanu, a declarat, vineri, ca liberalii vor sa formeze un staff de sustinere a listei PNL pentru alegerile europarlamentare alcatuit din personalitati marcante ale vietii publice romanesti, Nadia Comaneci fiind una dintre acestea. Motreanu a precizat ca liberalii tintesc si alte nume sonore ale vietii publice romanesti care vor forma o echipa de sustinere a listei cu care PNL se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European din 25 noiembrie. Deputatul PLD Raluca Turcan a declarat, vineri, la Sibiu, ca Nadia Comaneci este un simbol national si "nu poate fi confiscata de un partid politic, doar in incercarea disperata a acestui partid de a obtine cat mai multe voturi".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.