Univeristatea din Vermont a montat in campusul propriu toalete pentru persoane care au o sexualitate confuza. De asemenea, in aceasta universitate, homosexualilor, hermafroditilor si travestitilor li se permite schimbarea numelui pe avizierele

Univeristatea din Vermont a montat in campusul propriu toalete pentru persoane care au o sexualitate confuza. De asemenea, in aceasta universitate, homosexualilor, hermafroditilor si travestitilor li se permite schimbarea numelui pe avizierele din cadrul caminelor studentesti din campus, scrie lenta.ru. NECESITATE. Toaletele sunt, evident, pentru barbati si femei. Desosebirea este ca in cele doua tipuri de toalete intra atat pesroane apartinand ambelor sexe, in functie de apartenenta sexuala pe care fiecare o declara! O astfel de toalseta a costat 2500 dolari. Annie Stevens, asistentul vicepresedintelui pentru probleme studentesti din cadrul Universitatii Vermont, spune ca a€žMotivul pentru care s-a realizat acest proiect tine de dezgustul pe care aceasta categorie sociala il provoaca oamenilor cu sexualitate normala in momentul in care folosesc aceleasi toalete". De foarte multe ori, in cadrul campusului, neintelegerile, intre oamenii cu sexualitate normala si ceilalti, au dus la interventii ale politiei, chiar si la arestari. Inca 17 Universitati si Colegii din America urmeaza sa adopte modelul lansat de institutia din Vermont. a€žEste o intiativa laudabila pentru ca acesti tineri au fost de foarte multe ori abuzati fizic si verbal in toaletele comune" a conchis Dot Brauer, directorul scolii pentru lesbiene, gay, bisexuali si transgender din Vermont. In Universitatea din Vermont studentilor li se permite inclusiv schimbarea numelui pe biletele studentesti, pentru ei fiind sunt prevazute camere neutre in caminele studentesti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.