ITALIA, Serie A, etapa 1 * ADRIAN MUTU (foto) a marcat ieri un gol pentru Fiorentina, 3-1 acasa cu Empoli. "Briliantul" a fost titular si a punctat pentru 2-0 in minutul 64, fiind schimbat zece minute mai tarziu de Christian Vieri * CRISTI CHIVU a in
ITALIA, Serie A, etapa 1 * ADRIAN MUTU (foto) a marcat ieri un gol pentru Fiorentina, 3-1 acasa cu Empoli. "Briliantul" a fost titular si a punctat pentru 2-0 in minutul 64, fiind schimbat zece minute mai tarziu de Christian Vieri * CRISTI CHIVU a inceput ca rezerva meciul Inter - Udinese, scor final 1-1, intrand in minutul 74, in locul lui Dacourt, pe postul de mijlocas central-stanga * Si PAUL CODREA a fost rezerva pentru Siena, 1-2 acasa cu Sampdoria, fiind introdus in teren in minutul 74, in locul lui Jarolim.
ITALIA, Serie B, etapa 1 * SORIN PARASCHIV a fost titular la primul meci al lui Rimini in noua editie de campionat, 0-0 la Bologna. Mijlocasul roman a jucat bine pana in minutul 67, cand a fost inlocuit cu Bravo * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 1-4 in deplasare cu Ascoli.
GERMANIA, 1. Bundesliga, etapa a 4-a
l CIPRIAN MARICA a jucat toate minutele si a ratat doua ocazii mari in meciul pe care VfB Stuttgart l-a castigat cu 1-0 in fata lui MSV Duisburg. La oaspeti MIHAI TARARACHE si IULIAN FILIPESCU au fost titulari, primul fiind eliminat in minutul 87, iar al doilea schimbat in minutul 80 cu Daun.
UCRAINA, UPL, etapa a 7-a * Sahtar Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a castigat cu 2-0 in fata Tavriei Simferopol, pe teren propriu, meci in care RAZVAN RAT nu a fost folosit deloc * TIBERIU GHIOANE a jucat in repriza a doua a meciului pe care Dinamo Kiev l-a castigat cu 1-0 pe terenul lui Krivbas Krivoi Rog.
BULGARIA, prima liga, etapa a 3-a
l FLORENTIN PETRE a marcat un gol si a pasat decisiv in victoria obtinuta de TSKA SOFIA la Varna, cu Spartak. Internationalul roman a punctat in minutul 45 din penalty si a fost schimbat in minutul 75.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 4-a
l ALIN STOICA a fost titular pentru KAA Gent, care a remizat acasa, 1-1 cu Zulte-Waregem. Mijlocasul roman a fost inlocuit cu Ruiz in minutul 77. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.