Contractul de prestari servicii incheiat cu aceasta firma a fost suspendat de primar incepand cu 18 august, insa decizia a fost contestata atat de conducerea societatii, cat si de primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, care spun ca a fost lu
Contractul de prestari servicii incheiat cu aceasta firma a fost suspendat de primar incepand cu 18 august, insa decizia a fost contestata atat de conducerea societatii, cat si de primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, care spun ca a fost luata abuziv. Salariatii REBU au intentionat sa inceapa actiunea de protest inca de martea trecuta, dar au renuntat dupa ce Videanu le-a cerut sa se intoarca la munca. Joia trecuta, conducerea companiei REBU a anuntat ca isi retrage oamenii de la salubrizarea strazilor din Sectorul 1, precizand ca, desi are contract "perfect valabil", este nevoita sa se retraga pentru a pune capat "minciunilor si speculatiilor" primarului Sectorului 1. In ziua urmatoare, directorul general al societatii, Mircea Raicu, a anuntat ca aproximativ 300 din cei 800 de angajati ai REBU care lucreaza in Sectorul 1 vor fi disponibilizati, dupa ce conducerea firmei a decis sa renunte la activitatea in zona.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.