Adriana Bahmuteanu nu mai e doar un personaj tumultuos al vietii mondene.

* A devenit expert in datul cu parerea. Serios. Am vazut-o, de exemplu, mediind o problema de cuplu in emisiunea „Iarta-ma!" de pe Romantica. Si mi-e cam teama ca lucrurile nu se vor opri aici. Adica, de obicei, cam asa incepe o cariera de „datator cu parerea".

Omul e chemat sa zica ce crede despre o chestiune la care s-ar putea spune ca se pricepe, dupa care, incet-incet, isi extinde competentele catre alte domenii. Deci aia e: bolovanul a inceput sa se rostogoleasca si - imi pare rau sa va dau vestea asta! - nu se va opri prea curind.

Ziua in care fotbalul si politica vor evolua dupa previziunile Adrianei Bahmuteanu nu e departe. Si - pfuuu! - nici aia in care o sculptura de Brancusi va fi etichetata drept „autentica" sau „falsa" fix in functie de expertiza intermitentei sotii a lui Prigoana.

* V-ati pus vreodata problema de ce emisiunile astea lazaroviene, gen „Iarta-ma!", „Din dragoste", „Surprize, surprize..." si care-o mai fi, se ocupa numai de persoane fizice?

Eu mi-am pus-o, dar numai dupa ce l-am auzit pe un domn, caruia Raluca Moianu ii intermedia impacarea cu nevasta, exprimindu-se in felul urmator: „Indiferent ce are cu persoana mea fizica, exista copiii". Chiar asa, bai, nene: de ce nu se ocupa programele astea sensibile si de persoane juridice? Sa vina firma Tanti SA la Mircica Radu in emisiune, ca sa-si declare dragostea pentru Flori de nunta SRL, iar, la Raluca Moianu, sa vina Papa bun si ieftin SA sa-i ceara iertare lui Transportimpex SRL pentru ca a batut-o! In loc sa plingem atita, ca fraierii, ne-am mai distra si noi!