Actorul Owen Wilson a incercat sa se sinucida in propria casa din Los Angeles, informeaza gazeta.ru. Owen si-a taiat, cu o lama, venele de la ambele maini.   Duminica, dupa amiaza, de la casa Wilson o fost efectuat un apel de urgenta c
Actorul Owen Wilson a incercat sa se sinucida in propria casa din Los Angeles, informeaza gazeta.ru. Owen si-a taiat, cu o lama, venele de la ambele maini.   Duminica, dupa amiaza, de la casa Wilson o fost efectuat un apel de urgenta catre politie si ambulanta. Actorul a ajuns la spital, si conform datelor preliminarii, starea lui este stabila. Din spusele lui David Perel, redactor sef al a€žThe National Enquirer", unul din fratii Wilson l-a gasit pe actor cu ambele maini taiate in zona venelor. "Owen a inghitit multe pastile. El a fost gasit cu recipientul de medicamente gol. Se afla in casa din Santa - Monica", a spus Perel.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.