Se inregistreaza senzatii de teama, incapatanare, pesimism si lipsa de adaptabilitate. Aspectele zilei pot produce rivalitati, crize si tensiuni, cu primejdia pentru nativi de a pierde prin incapatanare si lipsa de elasticitate cele obtinute pana acum. Personalitatea dumneavoastra se va lovi cu usurinta de cea a altora, iar caracterul se va dovedi nelinistit, incordat, capricios, sau autodistructiv. Se arata o inclinatie spre schimbari bruste si spre anumite senzatii care au o nuanta critica.

Incarcaturile sufletesti, visele morbide si indepartate de lume vor actiona nefast asupra vietii intelectuale. Pentru femei se anunta actiuni iluzorii si hotarari nefaste in viata amoroasa sau conjugala. Veti aparea semenilor intr-un chip oarecum aspru si dur, iar popularitatea va suferi fluctuatii. Cauzele acestei atitudini au la baza o incordare retinuta fata de principiul matern, de aceea ar fi indicat sa se puna mai mult accentul pe sensibilitate, pe docilitate si in general tot ceea ce inseamna feminitate. La barbati se poate inregistra o absenta a instinctului in alegerea amoroasa si o preferinta catre un tip de femeie cu calitati neobisnuite , extr avagante. Incurcaturile si cumpenele din viata familiala pot fi depasite prin totala renuntare la orgolii si la dorinte personale.
Berbec
Va adaptati destul de dificil, deoarece va gasiti in prezenta unei persoane sensibile, impresionabile si interiorizate ca partener, pe care orice risca sa o raneasca. Suspiciunea poate impiedica o legatura mai serioasa cu aceasta. Auspiciile sunt satisfacatoare cu conditia sa nu apara prea multe tensiuni sau o dominatie prea mare din partea partenerului. Nu suportati sa fiti manipulati, preferand sa renuntati la relatie in favoarea libertatii personale.

Taur
Aveti o atractie deosebita pentru munca pe care o faceti, de aceea nici rezultatele nu se vor lasa mult asteptate. In plan afectiv, temperamentul nestatornic si fantezist al acestei zile ii incurajeaza pe ceilalti sa va caute compania. Sunt perspective bune pentru o relatie infocata in dragoste, care va debuta furtunos, dar care va avea nevoie de mult efort pe parcurs. Pe plan profesional pot aparea conflicte puternice care nu se pot aplana in mod pasnic.

Gemeni
Doriti sa fiti impreuna cu persoana iubita, sa nu va fie inselate asteptarile, sa fie incredere totala. Cu mai multa toleranta puteti indrepta relatia chiar spre casatorie. Exista numeroase afinitati cu aceasta care ar trebui speculate din plin. Incercati sa puneti accentul pe latura dinamica si armonioasa a relatiei. Este o relatie cu sanse reale si bune pentru o casnicie. Puteti coopera cu success si in privinta planului profesional.

Rac
Va pliati foarte greu dorintelor partenerului, motiv pentru care pot aparea anumite reprosuri. Nu puteti comunica si nici nu aveti intelegere suficienta unul pentru celalalt. Trebuie sa fiti de acord cu continua adaptare pe care o necesita orice relatie, si nu sa asteptati partenerul ideal care sa va satisfaca din toate punctele de vedere. Incercati sa cooperati chiar si in conflicte! In plan profesional relatiile vor fi cordiale si moderate.

Leu
Primiti un suflu revolutionar, deveniti mai incisiv si mai decis. Aveti un simt foarte exact al valorilor lucrurilor si nu doriti sa riscati nimic. Se diminueaza controlul sentimentelor si al instinctelor.