Ultimele zile ale perioadei de transferari, care se incheie in toata Europa la 31 august, ar putea aduce schimbari importante in lotul Stelei si al Rapidului. Ros-albastrii il vor pe Bogdan Stancu, talentatul atacant de 19 ani de la Unirea Urziceni,
Ultimele zile ale perioadei de transferari, care se incheie in toata Europa la 31 august, ar putea aduce schimbari importante in lotul Stelei si al Rapidului. Ros-albastrii il vor pe Bogdan Stancu, talentatul atacant de 19 ani de la Unirea Urziceni, pentru care au facut o oferta concreta de 1,5 milioane de euro, conform spuselor lui Gigi Becali. Nici Copos nu a stat cu mainile in san, laudandu-se ca are acordul lui Daniel Niculae pentru a reveni la Rapid, ramanand sa mai negocieze si cu clubul care il detine in proprietate pe atacant, AJ Auxerre. Mai mult, patronul giulestean ar vrea sa-l aduca in lotul lui Bergodi si pe celalalt roman legitimat la aceeasi echipa franceza, Gabriel Tamas, mandatandu-l pe Niculae sa-si convinga colegul sa-l urmeze in Grant. Pe fir pentru cei doi jucatori de la Auxerre a intrat si Dinamo, asa ca se anunta niste ultime zile de mercato extrem de fierbinti.
"Am facut o oferta de 1,5 milioane de euro pentru Bogdan Stancu. Urziceniul, ca il da, ca nu il da... dar e si Gigi Netoiu implicat. Are parte din jucator si a spus ca, daca Unirea nu il da la Steaua, atunci sa-i dea cei 750.000 de euro partea lui. In urmatoarele zile sper sa primim un raspuns", a anuntat Gigi Becali sambata. Cu o seara inainte, Mihai Stoica, presedintele Unirii, anunta ca Bogdan Stancu nu este transferabil. Dupa anuntul patronului stelist, oficialul dambovitenilor a reafimat ca Stancu nu pleaca. "Nu este de vanzare nici pentru zece milioane de euro. Nu pleaca nici la Steaua, nici in alta parte, cel putin doi ani! Cand o va face, se va transfera in strainatate", a spus Meme. Totusi, vehementa sa ar putea fi calmata de interventiile lui Becali, cel care a obtinut acordul lui Gigi Netoiu, detinator a jumatate din drepturile federative ale jucatorului. Ramane de vazut care va fi pozitia patronului Unirii, Dumitru Bucsaru, cel care ar putea fi obligat sa scoata din buzunar 750.000 de euro pentru a-l pastra pe Stancu. Jucatorul a starnit un deosebit interes printre echipele bucurestene inca de anul trecut, iar startul excelent de sezon al lui Stancu, autor a patru goluri in cinci etape pentru Unirea, plus unul suberb marcat la Bristol, in remiza scoasa de nationala de tineret cu Anglia, l-a determinat pe Becali sa faca aceasta oferta.
Copos il vrea pe Niculae definitiv
George Copos a anuntat tot sambata ca are acordul de principiu al lui Daniel Niculae si al clubului AJ Auxerre pentru revenirea atacantului in Giulesti. "Vrem sa-l aducem pe Nico inapoi, el este spiritul Rapidului si avem nevoie de el in acest sezon. Am discutat cu el la telefon, ne-am inteles, totul este in regula din punctul lui de vedere si al nostru, mai ramane sa ajungem la un acord si cu cei de la Auxerre. Noi am facut o oferta scrisa celor de la Auxerre si vrem sa-l aducem definitiv in Giulesti pe Nico. Acum asteptam sa primim un raspuns oficial din partea clubului francez. Cei de acolo ne-au transmis ca sunt in principiu de acord cu cedarea lui Nico, dar vor doar sub forma de imprumut", a spus Copos. "Noi nu mai vrem sa facem greselile pe care le-am facut in trecut, sa luam jucatori cu imprumut, sa-i formam pentru echipa nationala si apoi sa plece la altii si sa joace (n.r. - Copos face referire la Ianis Zicu). Noi, daca vom accepta un imprumut, o vom face numai si numai daca ne vor da si prima optiune de cumparare in vara anului viitor. Eu sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare, Nico sa fie in Giulesti", a explicat Copos care ar fi impedimentul in calea realizarii tranzactiei. Patronul rapidist nu a ascuns ca, "la pachet" cu Niculae, l-ar vrea si pe Gabriel Tamas, ajuns in aceasta vara de la Spartak Moscova la Auxerre. "Intr-adevar avem nevoie si de Gabriel Tamas, ne intereseaza acest jucator. Am facut o oferta si pentru el la Auxerre. Nu pot sa spun daca am vorbit sau nu cu jucatorul sau in ce conditii, pentru ca nu avem nevoie de licitatii olandeze si cu Dinamo. Asteptam in scris raspunsul celor de la Auxerre", a spus patronul Rapidului. De licitatii s-ar putea sa aiba parte pana la urma Copos, fiindca dinamovistii si-au anuntat si ei, neoficial, intentia de a-i imprumuta pe cei doi internationali de la Auxerre.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.