Atmosfera din jurul partidei Steaua - BATE de maine pare sa se fi linistit cu adevarat dupa o noua iesire publica a lui Gigi Becali. "Am spus, intr-adevar, niste lucruri exagerate. Cum sa nu stie Hagi fotbal? Am vorbit cu Hagi, am stat patru or
Atmosfera din jurul partidei Steaua - BATE de maine pare sa se fi linistit cu adevarat dupa o noua iesire publica a lui Gigi Becali. "Am spus, intr-adevar, niste lucruri exagerate. Cum sa nu stie Hagi fotbal? Am vorbit cu Hagi, am stat patru ore de vorba cu el. I-am zis: «Bai Gica, te-a pus si pe tine diavolul sa nu-l pui pe Radoi, dar m-a pus si pe mine sa urlu»". Becali a mai declarat ca regreta ca l-a atacat pe Gica Hagi si a recunoscut ca a gresit, invocand ca a fost "sfatuit de diavol sa faca acest lucru. Totusi, dupa tot acest scandal, atmosfera la echipa e mai buna ca oricand". Becali i-a mai dat un sfat lui Hagi inaintea meciului cu BATE, pentru ca Steaua sa se califice. "Parerea mea e ca e un meci foarte simplu. Daca Hagi va juca simplu, vom castiga. 2-0 la pauza si inca doua in repriza a doua. I-am spus sa uite lucrurile de geniu in meciul asta si ne vom califica fara emotii." Despre transferul lui Ionut Rada de la Rapid, patronul Stelei a precizat ca a fost inselat de George Copos si de Gheorghe Popescu. "Bravo lor, au fost baieti destepti, au luat banul, dar pana la urma nu am fost pacalit, fiindca Rada a jucat foarte bine in meciurile cu polonezii, poate, daca nu era el, nici nu ne calificam", a comentat Becali.   Casa inchisa BATE Borisov ajunge azi in jurul orei 14:00 si se va caza la Hotelul Phoenicia. Bielorusii vor sustine antrenamentul oficial de la ora 19:30. Partida de maine va fi arbitrata de o brigada din Olanda, avandu-l la centru pe Pieter Vink, care va fi ajutat de asistentii Adriaan Inia si Hans Ten Hoove. Observatorul intalnirii va fi suedezul Bo Karlsson. Conducerea FC Steaua a anuntat ieri ca s-au epuizat toate biletele scoase la vanzare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.