A parut ca a inchis portofelul pentru marile transferuri catre echipa pregatita de Jose Mourinho. Se pare ca ne-am inselat. Conform gazeta.ru, pana vineri, Rolnaldinho poate ajunge la Chelsea. Abramovich ofera oricat pentru brazilian. DECIS. P
A parut ca a inchis portofelul pentru marile transferuri catre echipa pregatita de Jose Mourinho. Se pare ca ne-am inselat. Conform gazeta.ru, pana vineri, Rolnaldinho poate ajunge la Chelsea. Abramovich ofera oricat pentru brazilian. DECIS. Proprietarul clubului Chelsea, Roman Abramovici vrea ca atacantul Barcelonei, Ronaldinho, sa treaca la Chelsea pana duminica. Omul de afaceri rus s-a intalnit de doua ori cu fratele si agentul fotbalistului brazilian Roberto de Assis Moreira pentru a discuta detaliile acestei tranzactii. Ultima intalnire s-a produs in weekend, la Londra. Chiar daca nu inainteaza o posibila suma pentru acest transfer soc, ziarul rus da garantii ca tranzactia este ca si finalizata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.