Trupa lui Dorinel Munteanu nu se dezminte, reusind sa invinga si pe terenul "sepcilor rosii", necunoscand infrangerea dupa primele cinci etape.   BUCURIE. Tehnicianul moldovenilor, Dorinel Munteanu, era foarte entuziasmat de victorie si a spus
Trupa lui Dorinel Munteanu nu se dezminte, reusind sa invinga si pe terenul "sepcilor rosii", necunoscand infrangerea dupa primele cinci etape.   BUCURIE. Tehnicianul moldovenilor, Dorinel Munteanu, era foarte entuziasmat de victorie si a spus ca principalul atu al echipei sale este pastrarea concentrarii la fiecare joc. "Este o victorie muncita, obtinuta pe un teren impracticabil si pe o vreme foarte urata. Trebuie sa-mi felicit echipa, a jucat cu o determinare extraordinara, reusind sa marcheze trei goluri unei echipe dificile, care nu-si merita locul ocupat", a spus "Munti". Rugat sa comenteze faptul ca finantatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, a declarat ca formatia sa nu va mai pierde nici un meci in sezonul 2007-2008, Munteanu a spus: "Avem un patron foarte optimist. In Romania, toti patronii sunt foarte optimisti".   DEZAMAGIRE. Antrenorul clujenilor, Adrian Falub, a spus ca echipa ardeleana a intrat intr-o zona periculoasa, fiindu-i foarte greu sa mai iasa de acolo. "Mai avem mult de muncit. Rezultatul este nemeritat, Vasluiul nu si-a creat multe ocazii. Terenul a fost unul pe care cu greu se putea juca fotbal. Am intrat intr-o zona periculoasa, sa vedem cum vom iesi de acolo", a spus Falub. Portarul ardelenilor, Martin Tudor, era si el dezamagit de prestatia echipei sale. "E pacat ca muncim, dar nu reusim sa adunam puncte. Nu poate fi vorba despre retrogradare atat timp cat mai sunt 90 de puncte in joc. Trebuie insa sa adunam si noi cateva victorii", a spus Tudor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.