In prezenta a doar 25.000 de fani, destul de nemultumiti, pe Stadio Olimpico, adversara de maine a dinamovistilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor a remizat, 2-2, cu AC Torino.   Dupa egalul cu Dinamo, cel de-al doilea meci ofici
In prezenta a doar 25.000 de fani, destul de nemultumiti, pe Stadio Olimpico, adversara de maine a dinamovistilor din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor a remizat, 2-2, cu AC Torino.   Dupa egalul cu Dinamo, cel de-al doilea meci oficial disputat de Lazio pe propriul teren s-a soldat tot cu o remiza. "Suntem o formatie ghinionista. Am facut un egal, dar pot sa remarc multe aspecte pozitive. Cred ca am fost net superiori celor de la Torino. Am jucat la Roma, nu la Bucuresti, asa ca asteptati-va marti la o atitudine diferita din partea noastra", a declarat antrenorul Dellio Rossi dupa jocul cu Torino.   CARENTE. Lazio a dominat copios, a avut o posesie mult mai buna decat a adversarilor, insa a creat putine pericole in ofensiva. In minutul 33, oaspetii au deschis scorul printr-o executie senzationala a lui Rosina, care l-a invins pe "veteranul" Ballotta cu un lob perfect de la 18 metri. Goran Pandev a egalat in minutul 56, dupa o faza colectiva plecata de la Rocchi si continuata de Mudingayi. Cinci minute mai tarziu, Tomasso Rocchi a facut 2-1 gratie unui sut plasat de la marginea careului si se parea ca Lazio va avea un debut victorios in Serie A. Numai ca Vailatti a stabilit rezultatul final in minutul 68, cu o lovitura de cap. Pe lista incertilor pentru meciul de maine seara se afla Cribari, Stendardo, Diakitè si capitanul Mauri. Iata si formula pe care a utilizat-o antrenorul Delio Rossi in meciul cu Torino: Ballotta - De Silvestri, Zauri, Diakitè (a€™41 Cribari), Kolarov (a€™32 Scaloni) - Mudingayi, Ledesma, Del Nero (a€™70 Meghni), Mutarelli - Pandev, Rocchi. La meci a fost prezent si Mircea Rednic. Delegatia lui Lazio ajunge la Bucuresti in aceasta seara.     Cupa UEFA Adversarele celor de la CFR Cluj si de la Otelul din turul 2 preliminar al Cupei UEFA au fost victorioase in acest week-end. Lokomotiv Sofia, rivala galatenilor, s-a impus cu 2-0, pe teren propriu, cu Marek Dupnita, in etapa a 3-a a primei ligi bulgare, prin golurile marcate de Koilov (a€™24) si de Zlatinski (a€™83). Anorthosis Famagusta, adversara ardelenilor, a castigat Supercupa Ciprului, invingand cu 2-1 pe campioana en-titre, APOEL Nicosia. Reusitele trupei lui Temuri Ketbaia au fost semnate de Boaventura (a€™17) si de Nicolaou (a€™59).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.