Trupa lui Petre Grigoras s-a impus cu emotii intr-o partida in care oaspetii s-au batut singuri, reusitele galatenilor venind pe greseli individuale ale aradenilor.   Galatenii au tratat jocul ca o repetitie generala inaintea returului cu Lo
Trupa lui Petre Grigoras s-a impus cu emotii intr-o partida in care oaspetii s-au batut singuri, reusitele galatenilor venind pe greseli individuale ale aradenilor.   Galatenii au tratat jocul ca o repetitie generala inaintea returului cu Lokomotiv Sofia, din Cupa UEFA, unde au de recuperat acel 1-3 din prima mansa. Aradenii au pus mari probleme, doar sansa facand ca Otelul sa castige un meci destul de echilibrat.   NAIVITATE. Dupa o prima repriza anosta, "otelarii" s-au desprins pe fondul unor naivitati in apararea aradenilor, Roszel (a€™53) inscriind un autogol de generic, din centrarea lui Semeghin, iar Bumbac, jucator imprumutat de la Dinamo, facand un penalty aiurea, pe care Emil Jula l-a transformat sigur (a€™63). A fost 2-1 in cele din urma, Edson inscriind pentru UTA (a€™84). Pe langa greselile elevilor sai, antrenorul aradenilor, Marius Lacatus, a acuzat si arbitrajul lui Marius Martis: "Sunt nemultumit de arbitraj, dar asta nu scade cu nimic din meritele Otelului. Nu stiu ce as putea sa spun despre un arbitru care injura jucatorii. Am primit goluri copilaresti si sunt suparat. Nu am fost atenti si nu am reusit sa eliminam greselile de marcaj. Am fost naivi". Tehnicianul gazdelor, Petre Grigoras, era fericit la final: "Pe o asemenea caldura e inuman sa joci. Daca stiam ca va fi o asa canicula, ceream si noi amanarea meciului. Doar si noi jucam in cupele europene. Sunt bucuros de rezultat". Dupa fluierul final, galateanul Semeghin s-a luat la bataie cu Edson, ambii primind cartonas galben.     Szekely nu pleaca Antrenorul galatean, Petre Grigoras, a declarat ca nu poate estima un pret pentru un posibil transfer al mijlocasului Janos Szekely, curtat de Rapid. "Nu se pune problema ca Szekely sa plece. El a venit la noi de sase, sapte luni. E adevarat ca a facut un salt urias, dar nu e bine sa ne pierdem toti jucatorii. Care este valoarea lui? Plus infinit", a spus Grigoras. La randul sau, mijlocasul formatiei de la Dunare a spus c-ar dori sa evolueze la o echipa puternica din Liga I. "Acum sunt la Galati si incerc sa-mi fac treaba cat mai bine aici. Ma bucura aprecierea facuta de antrenorul meu, dar nu pot sa neg faptul ca ma simt onorat de intentia Rapidului si as vrea sa evoluez la o echipa de top", a spus Szekely.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.