Iubea foarte mult teatrul, dar era prea scunda pentru Institut. A dat de nenumarate ori examen si, de fiecare data, era respinsa din cauza inaltimii.

Dar nu s-a lasat pana n-a intrat, in 1984. Orice i se intampla in viata, nu voia sa se s
Iubea foarte mult teatrul, dar era prea scunda pentru Institut. A dat de nenumarate ori examen si, de fiecare data, era respinsa din cauza inaltimii.

Dar nu s-a lasat pana n-a intrat, in 1984. Orice i se intampla in viata, nu voia sa se stie ca sufera. Extraordinar om, prieten, coleg, artist, sotie, mamaa€¦ Cand era deja o vedeta a muzicii usoare, Anda a descoperit ce zacea in sufletul ei: folkul! Incet-incet a inceput sa invete sa cante cu doua degetele. A reusit sa-si arate personalitatea si a cucerit prin sinceritate, castigand si respectul oamenilor de cultura. Obtinuse girul si recunoasterea unor monstri pe numele lor Caragiu, Bocanet, Aldea, Nichita, Balanutaa€¦ Nu-i putin lucru! Asta iti da o anume relaxare si o mare doza de incredere.

A fost un om de o tenacitate fenomenala, cu o carisma incredibila. Un personaj extrem de ludic. I-a placut sa traiasca, sa se joace. A plecat pentru ca a fost chemata. A plecat pentru ca acesta i-a fost rostul pe Pamant. A plecat pentru ca asa trebuia sau pentru ca a fost un accident... Cine stie cate minuni ar mai fi putut infaptui in teatru, in film si in muzica!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.