Speculatiile pe seama viitorului lui Mircea Geoana continua.
„Daca, prin absurd, motiunea va trece, Guvernul Tariceanu o sa cada drept in capul lui Geoana, care se sinucide politic“, a afirmat, ieri, liderul PRM, Corneliu Vadim Tud
Speculatiile pe seama viitorului lui Mircea Geoana continua.
„Daca, prin absurd, motiunea va trece, Guvernul Tariceanu o sa cada drept in capul lui Geoana, care se sinucide politic“, a afirmat, ieri, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor.
Potrivit afirmatiilor sale, refuzul de a vota motiunea de cenzura este determinat de faptul ca PSD nu s-a consultat cu PRM in legatura cu aceasta decizie si pentru ca acest demers reprezinta „o strategie vicleana“ a social-democratilor, care fac eforturi disperate sa revina la putere, pentru a organiza urmatoarele cicluri electorale. Senatorul PRM a opinat ca aceasta motiune de cenzura ar putea sa treaca, mentionand ca nu exclude posibilitatea unei intelegeri in acest sens intre Geoana si Basescu. In opinia sa, seful statului va face cu aceasta ocazie propuneri inacceptabile pentru functia de prim-ministru, astfel incat sa provoace organizarea de alegeri anticipate.
Ministrul liberal al agriculturii, Decebal Traian Remes, a precizat, la randul lui, ca actualul Guvern va fi mentinut chiar daca PSD va depune o motiune de cenzura.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.