Unul dintre cei trei pistolari craioveni dati in urmarire generala a fost retinut, joi seara, de catre politistii doljeni. Alti doi sunt in continuare cautati de autoritati. Politistii spun ca tanarul retinut facea trafic de pistoale cumparate din B
Unul dintre cei trei pistolari craioveni dati in urmarire generala a fost retinut, joi seara, de catre politistii doljeni. Alti doi sunt in continuare cautati de autoritati. Politistii spun ca tanarul retinut facea trafic de pistoale cumparate din Bulgaria.

“Pistolarii” implicati in rafuiala armata din sediul IML Craiova au fost dati in urmarire generala, unul dintre ei fiind si retinut, joi seara. Este vorba de Costin Dascalu, in varsta de 20 de ani, acuzat de tentativa de omor calificat, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice. Pe numele sau judecatorii au emis un mandat de arestare pentru 29 de zile. Costin Dascalu, Alin Nicolae si Iulian Bana sunt trei dintre tinerii implicati in scandalul de la institutia medicala din Craiova, pe numele carora politistii au emis mandate de arestare preventiva. In urma cu doua zile au fost dati in urmarire generala.

Costin Dascalu a fost prezentat, ieri, la Tribunalul Dolj si, dupa cateva ore de audieri, magistratii au emis un mandat de arestare pentru 29 de zile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.