Surse de la varful conducerii PNL au declarat ieri pentru NewsIn ca fostul ministru de Externe s-ar putea retrage din cursa pentru PE din motive ce tin de "situatia sa familiala", care ar fi extrem de delicata si mai spun ca un astfel de gest nu ar a
Surse de la varful conducerii PNL au declarat ieri pentru NewsIn ca fostul ministru de Externe s-ar putea retrage din cursa pentru PE din motive ce tin de "situatia sa familiala", care ar fi extrem de delicata si mai spun ca un astfel de gest nu ar avea legatura cu migrarea lui Ungureanu la PLD sau la alta formatiune. Ungureanu nu a dat un raspuns exact daca va mai candida sau nu. Cu toate ca liberalii neaga oficial ca ar exista probleme legate de candidatura lui Ungureanu, cert este ca fostul ministru nu va participa nici la Delegatia Permanenta a PNL de la sfarsitul saptamanii viitoare. Conform acelorasi surse, daca Ungureanu se va retrage, cel mai probabil va fi inlocuit de actualul ministru al Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, sau de ministrul Apararii, Teodor Melescanu. De altfel, surse liberale declarasera pentru NewsIn ca mai multi ministri ai Cabinetului Tariceanu ar putea candida pentru PE, in cazul in care motiunea de cenzura a PSD va fi adoptata de Parlament si va duce la caderea Guvernului. Liberalii se mai gandesc la cooptarea mai multor personalitati din lumea sportiva si artistica sau din societatea civila, care sa candideze sau doar sa fie atrase in campania electorala a PNL: Nadia Comaneci, cantaretul Dan Bittman, presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu, sau Renate Weber. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.