Presedintele Traian Basescu s-a prezentat din nou, ieri dimineata, la sediul CERONAV Constanta, de data aceasta nu pentru cursuri, asa cum a facut-o in fiecare zi, de luni pana joi, ci pentru a fi examinat. Dupa aproximativ doua ore de testare, cu f
Presedintele Traian Basescu s-a prezentat din nou, ieri dimineata, la sediul CERONAV Constanta, de data aceasta nu pentru cursuri, asa cum a facut-o in fiecare zi, de luni pana joi, ci pentru a fi examinat. Dupa aproximativ doua ore de testare, cu fise de testare si teste grila, presedintele a iesit zambitor din cladire, cu o adeverinta in mana, care reprezenta certificatul de reconfirmare ofiter punte management naval. Pentru a-si ridica insa brevetul de comandant de nava, seful statului a fost nevoit sa mai faca un drum la sediul Autoritatii Navale Romane, institutie pe care a condus-o la inceputul anilor 1990, unde se elibereaza asemenea documente. Nici brevetul nu este, insa, suficient pentru ca presedintele sa poata profesa ca si comandant de nava deoarece trebuie sa mai urmeze un curs de „conventie privind siguranta maritima“.

Bunavointa profesorului


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.