Actorul indian Salman Khan a fost arestat sambata, dupa ce un tribunal indian a respins apelul sau impotriva unei condamnari de cinci ani de inchisoare, pronuntata anul trecut pentru ca starul a ucis o gazela dintr-o specie protejata de lege. Politi
Actorul indian Salman Khan a fost arestat sambata, dupa ce un tribunal indian a respins apelul sau impotriva unei condamnari de cinci ani de inchisoare, pronuntata anul trecut pentru ca starul a ucis o gazela dintr-o specie protejata de lege. Politia l-a arestat pe Khan in orasul Jodhpur din vestul Indiei, unde actorul sosise cu avionul din Mumbai, capitala industriei cinematografice. Dupa ce a fost arestat la aeroport, starul de la Bollywood in varsta de 41 de ani a fost dus la tribunal. Actorul a omorat o gazela in septembrie 1998, in timp ce vana in apropierea zonei in care se afla la filmari. Acesta nu este singurul proces in care este implicat Khan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.